Video demonstreert untethered jailbreak iPhone 4S (jailbreak)

iOS-ontwikkelaar @dhowett heeft in een video gedemonstreerd hoe de untethered jailbreak op een iPhone 4S werkt. Hierin wordt de iPhone zonder problemen opnieuw opgestart. De jailbreak zal waarschijnlijk binnenkort verschijnen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 4S jailbreakDe untethered jailbreak van de iPhone 4S waarvoor afgelopen week de laatste hordes werden genomen lijkt bijna klaar te zijn om uitgebracht te worden. Om alvast te bewijzen dat de jailbreak echt bestaat en naar verwachting werkt, maakte @dhowett een video waarin hij de jailbreak demonstreert. Deze werd vervolgens door jailbreaker @pod2g op YouTube gezet en via zijn blog gedeeld.


De video laat zien dat een iPhone 4S de Cydia-app tot zijn beschikking heeft. Na hem uit te schakelen start de iPhone in de video zonder problemen op en verbindt hij met het mobiele netwerk. Om aan te tonen dat het echt om een iPhone 4S gaat, laat @dhowett de vier antennepunten op de rand zien.

De untethered jailbreak maakt gebruik van iOS 5.0.1. Afgelopen weekend bleek dat de Corona-exploits die de iOS 5.0.1-jailbreak gebruikt niet langer bestaan in iOS 5.1. Het wordt daarom aangeraden om te upgraden naar iOS 5.0.1, voordat iOS 5.1 verschijnt. Dat de jailbreak veel voortgang maakt wordt beaamd in een tweet van @planetbeing. Hij bevestigt ongesigneerde code op de iPhone 4S werkend te hebben gekregen.

Als je een iPhone 4S of iPad 2 hebt die momenteel nog op iOS 5.0 draait word je aangeraden om te updaten of herstellen naar iOS 5.0.1 nu dat nog mogelijk is.
Met support-vragen kun je zoals gewoonlijk terecht op ons jailbreak-forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.