Vermom je iPad 2 als een retro Apple Macintosh

Er lijkt geen einde te komen aan het aantal accessoires waarmee je je iPad kunt verpakken als Apple I, Nintendo Game Boy of arcadekast. Het nieuwste accessoire is een Retro Cover voor de iPad 2, waarmee je je iPad verandert in een Apple Macintosh. De foto hiernaast vertekent echter, door het gebruik van een Smart […]

retro-cover-apple-macintoshEr lijkt geen einde te komen aan het aantal accessoires waarmee je je iPad kunt verpakken als Apple I, Nintendo Game Boy of arcadekast. Het nieuwste accessoire is een Retro Cover voor de iPad 2, waarmee je je iPad verandert in een Apple Macintosh. De foto hiernaast vertekent echter, door het gebruik van een Smart Cover. In werkelijkheid is de Retro Cover een platte plastic hoes voor de iPad 2, gemaakt van beige ABS-plastic van slechts 2 mm dun. De Smart Cover wordt niet meegeleverd. Wie wat beter kijkt, ziet dat het alleen om een achterklep voor de iPad 2 gaat. Voor $36,99 koop je de hoes bij USBfever.

Wel jammer is dat er een HOMADE-logo op de hoes staat, waardoor iedereen meteen ziet dat het niet echt is. Uitsnijdingen voor camera, knoppen en speaker zorgen ervoor dat je je iPad nog steeds kunt gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2011, 14:42
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.