Verkeerd voorgelicht bij T-Mobile? Coulance voor kopers van 16GB iPhone 3G

Ben je tussen 2 en 8 juni door T-Mobile verkeerd voorgelicht over de iPhone 3G, dan kun je proberen om gebruik te maken van een coulance-regeling. De regeling is niet officieel bekendgemaakt, maar is wel in de retailsystemen van T-Mobile te zien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Begin juni wist iedereen al dat er nieuwe iPhones aan zouden komen. Maar mocht je door een verkoper van T-Mobile verkeerd zijn voorgelicht, dan heeft de operator vanaf nu een (officieuze) coulance-regeling. Het is te lezen in TIM, het informatiesysteem van T-Mobile voor retailers. Je zult wel bewijs moeten meebrengen dat de verkoper na langdurig aandringen bleef beweren dat er geen vervanger voor de iPhone 3G op de rol stond.

De volgende informatie staat in het systeem:

Klanten die tussen 2 t/m 8 juni een 16GB iPhone hebben gekocht en expliciet verkeerd zijn voorgelicht kunnen in aanmerking komen voor een omruiling of coulance offer. Hierbij dient gekeken te worden in hoeverre er uitdrukkelijk aan de klant is gecommuniceerd dat een nieuwe versie nog lang niet beschikbaar zou zijn.

Zoals te lezen is, zal er per geval worden bekeken in hoeverre de omruiling of coulance redelijk is. Of het daadwerkelijk lukt, zal afhankelijk zijn van de betreffende winkel en/of verkoper. Omdat T-Mobile de regeling niet officieel naar buiten heeft gebracht, kun je je er als klant niet op beroepen. Ook lijkt de coulance-regeling niet te gelden voor de 8GB iPhone 3G. Maar proberen kan natuurlijk altijd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:17
Categorieën Providers, Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.