Verander de providernaam zonder jailbreak: met CaptionCrunch

Met Caption Crunch kun je de carriernaam bovenin het scherm veranderen, zonder dat je een jailbreak hoeft uit te voeren. Je hebt er wel een Mac voor nodig.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

CaptionCrunchLeuk zo’n update naar firmware 2.1, maar sindsdien past de naam ‘T-Mobile’ niet meer in de statusbalk bovenin het scherm. Daar is iets aan te doen: met CaptionCrunch. Je hebt er geen jailbreak voor nodig, maar doet het wel op eigen risico. CaptionCrunch werkt alleen op de Mac en je raakt er de tijdsweergave mee kwijt, maar daar staat tegenover dat je wel 25 (!) karakters tot je beschikking hebt.

Bevalt het niet, dan kun je achteraf altijd nog de originele naam van je provider terugzetten. Na het downloaden van Caption Crunch op de Mac start je het programma op, je sluit je iPhone of iPod touch aan, vult een tekst in en klikt op ‘Set Message’. Nadat je iPhone de boodschap ‘Restore in Progress’ heeft weergegeven kan er een reboot volgen.

Wat ons betreft een vrij zinloze en risicovolle operatie (als je geen jailbreak aandurft zou je dit ook niet moeten willen), maar er zijn nu eenmaal mensen die het fantastisch vinden om hun eigen tekst in te vullen: dus beslis zelf of het de moeite waard is om je tijdsweergave kwijt te raken in ruil voor een zelfbedachte tekst.

Via: Mac Daddy World
Tipgever: Daan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:05
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.