USB Fever maakt magnetische lenzen voor de iPhone-camera

USB Fever brengt drie lenzen voor de iPhone-camera uit, die je met een magnetische ring kunt bevestigen. Je kunt kiezen uit een telelens, groothoek of fish eye.

usb_feverUSB Fever heeft al de gekste iPhone-accessoires uitgebracht, van hardware-unlockmethoden tot cases met aangebouwde telescooplens. Op dat laatste idee borduren ze voort met een serie magnetische lenzen. Je kunt kiezen uit een groothoeklens, 2x telelens of fish eye-lens. Omdat de behuizing van de iPhone 3G van kunststof is gemaakt moet je eerst een zelfklevende ring met een magneet bevestigen rondom de cameralens. Daarna plak je de lens er tegenaan.

Of dat stevig is? Dat kun je voor $17 per stuk uitproberen. Het handige van deze lenzen is wel, dat ze niet steeds in de weg zitten: je plakt ze op wanneer je ze nodig hebt. De lenzen zijn gemaakt van aluminium en glas en worden geleverd met een plastic lenskapje, sleutelring en de benodigde ring die je op de iPhone moet plakken. Overigens zijn de lenzen ook te gebruiken bij andere mobiele telefoons, waar er rondom de cameralens voldoende ruimte is om de metalen ring te plakken.

Meer info: USB Fever
Via: Gear Diary

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 december 2008, 21:53
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.