USB Fever brengt Micro SIM Converter op de markt

USB Fever introduceert de Micro SIM Converter/Adapter, zodat je makkelijker je bestaande simkaart kunt bijknippen naar een microsimkaart.

sim card adapterUSB Fever heeft een Micro SIM Converter/Adapter op de markt gebracht voor mensen die de schaar in hun bestaande simkaart willen zetten. Zoals inmiddels lang en breed bekend is voor de iPhone 4 een microsimkaart nodig. Die kun je afhalen bij je huidige operator (T-Mobile heeft ze al), waarna je de simkaart meteen in je iPad 3G of iPhone 4 kunt steken. Een microsimkaart is kleiner van formaat en heeft een chip die technisch iets geavanceerder is. Heb je die nieuwe functies niet nodig, dan kun je ook gewoon je oude simkaart bijknippen.


Tot zover niets nieuws: we hebben het al meermaals uitgelegd op iPhoneclub maar omdat er in de reacties veel vragen over worden gesteld leggen we het nog een keertje uit. Wat wél nieuw is, is de Micro SIM Converter/Adapter van USBFever. Deze is bedoeld om je bestaande simkaart makkelijker bij te knippen. Er zit een sticker bij die je op je oude simkaart plakt. Daarna kun je makkelijk met de schaar langs het stippellijntje knippen. De microsimkaart is daarna meteen bruikbaar in je iPhone 4. Stap je over op een telefoon waar een simkaart van het normale formaat in moet, dan gebruik je de plastic adapter om er weer een simkaart in groter formaat van te maken.

De aankoop van dergelijke accessoire is misschien niet echt nodig. Je kunt je simkaart makkelijk aan de hand van online instructies bijknippen en van je provider krijg je wellicht al een adapter om van je microsimkaart weer een volledige simkaart te maken. Als alternatief is er ook nog de Cut My Sim, een €19,95 kostend kniptang die vanaf 15 juli weer leverbaar is. Zoals gezegd: T-Mobile-klanten kunnen gewoon in de winkel langsgaan en hun bestaande simkaart omruilen voor een microsimkaart.

Meer info: USB Fever

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.