Twintig iPhone-applicaties om indruk te maken

Er zijn applicaties die je niet op de iPhone installeert omdat ze zo nuttig zijn of omdat je ze vaak gebruikt, maar omdat ze ideaal zijn om indruk te maken op anderen.

indruk maken met appsEr zijn iPhone-applicaties die je eigenlijk nooit gebruikt. Ze staan er vooral op, om indruk te maken op vrienden. Het lastige is alleen dat elke persoon andere interesses heeft: terwijl je een muziekliefhebber kunt imponeren met Shazam of Band moet je voor de sportliefhebber iets anders achter de hand hebben.

Macenstein heeft daarom een gevarieerd lijstje gemaakt van 20 applicaties waarmee je indruk kunt maken. Volgens de website is het beste verkoopargument van de iPhone dat je anderen kunt laten zien hoe fantastisch jouw telefoon is (en hoe slecht de telefoon van de ander). Belangrijk om de imponeerpoging te laten slagen: laat zien wat de applicatie kan maar sluit deze af voordat de andere persoon zich realiseert dat je er na 30 seconden wel op bent uitgekeken.

Op de website van Macenstein vind je de lijst van 20 applicaties, variërend van Midomi/Shazam en PocketGuitar (voor de muziekliefhebbers) tot AirSharing en Mocha VNC Lite (voor de techies) of Ruler en waterpas-applicaties (voor de praktisch ingestelde types). Bij elke applicatie staat genoemd welk type persoon je ermee kunt imponeren.

We zijn wel benieuwd: welke applicaties gebruiken jullie om indruk te maken?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2008, 15:11
Categorie Achtergrond
Onderwerp applicaties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.