Tweede software-unlockdienst voor de iPhone aangekondigd

Meteen na iPhoneSimFree kondigt een tweede bedrijf een simlockvrij-dienst voor de iPhone aan: Uniquephones. Zij gaan $25 tot $50 rekenen voor de dienst, die op 25 augustus wereldwijd beschikbaar komt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Simlock vrij iPhoneNu de eerste software-unlock voor de iPhone is aangekondigd lijkt het snel te gaan. Aanbieders duikelen over elkaar heen om als eerste geld eraan te verdienen. Uniquephones gaat morgen een downloadbare software-unlock aanbieden voor een prijs tussen $25 en $50. Mensen die zich al vooraf hebben aangemeld krijgen een korting van 25 tot 50 procent.

Er schijnen al 450.000 mensen te zijn, die zich bij Uniquephones hebben aangemeld. Het bedrijf gaat morgen tussen 12:00 en 14:00 uur EST de virtuele deuren opengooien op www.iphoneunlocking.com. Er is een tijdsverschil van 6 uur met Nederland, dus dat betekent tussen 18:00 en 20:00 uur onze tijd. Omdat het om een software-oplossing gaat zal deze wereldwijd beschikbaar zijn, zegt John McLaughlin, oprichter van Uniquephones. Eerder berichtten we al over deze commerciële unlock-dienst. McLaughlin wil niet in detail zeggen hoe de methode werkt, maar wil wel kwijt dat het lastigste gedeelte te vinden was in het EEPROM (electrically erasable programmable read only memory). Er zat ook een beveiliging in het permanente telefoongeheugen (ppm) en op andere plaatsen. McLaughlin gebruikt zijn iPhone zelf inmiddels op het Vodafone-netwerk in Engeland.

Bedankt voor de link, Hans!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:07
Categorie Jailbreak
Onderwerp unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.