eBay-veiling van unlocked iPhone in problemen (video)

De iPhone-veiling van GeoHot op eBay heeft last van frauduleuze biedingen. De 17-jarige hacker neemt daarom alleen biedingen via de telefoon aan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

GeoHot, de hacker die zijn iPhone op eBay verkoopt, zit met een probleem. Grappenmakers bieden onrealistische bedragen: de prijs staat inmiddels op meer dan $50.000. De hacker, die van de opbrengst een auto en wat iPhones voor de rest van het team wilde kopen, ziet ook wel in dat die prijs niet reëel is.

GeoHot neemt daarom alleen nog maar biedingen via e-mail aan, waarbij hij via de telefoon natrekt of de bieder wel serieuze bedoelingen heeft. Het is te hopen dat GeoHot er aardig wat aan over houdt, want hij stak 500 uur in het project sinds de iPhone op de markt verscheen en koos ervoor om zijn oplossing niet commercieel te exploiteren. In plaats daarvan stelde hij het stappenplan gratis beschikbaar op zijn blog, zodat iedereen die wat moeite wil nemen het kan nadoen. Onderstaand filmpje met MSNBC is de moeite waard om even te kijken. Vanaf vandaag begint de 17-jarige GeoHot (of George Hotz, zoals hij officieel heet) aan een studie neurowetenschappen aan het Rochester Institute of Technology.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:07
Categorie Jailbreak
Onderwerp unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.