Twee iPhones tegelijk opladen met Griffin PowerDock 2

Met de Griffin PowerDock 2 kun je twee iPods en iPhones gelijktijdig opladen. Binnenkort komt er ook een PowerDock 4 beschikbaar, voor de iPods en iPhones van het hele gezin.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Griffin PowerDock 2Mensen die een iPhone kopen, hebben meestal al een iPod. Nu is de kans groot dat je na aankoop van de iPhone de iPod niet meer nodig hebt en via Marktplaats te koop aanbiedt, maar wil je ze beide blijven gebruiken dan is er nu een laadstation om beide apparaten gelijktijdig te laden: de PowerDock 2 van Griffin. Ook handig als je verzeild bent geraakt in een relatie met een mede-iPhonegebruiker.


De Griffin PowerDock 2 kost rond de $50 en kan elke combinatie van iPods en iPhones opladen. Het wordt geleverd met 6 universele dock-adapters en is verkrijgbaar via o.a. de Apple Store. Ook in de online winkel van Griffin en bij diverse accessoirewinkels kun je de PowerDock binnenkort aanschaffen.

In juli komt er ook een PowerDock 4 beschikbaar, waarin de hele familie tot 4 iPods en iPhones tegelijk kan opladen. Die kost ongeveer $70.

Meer info: Griffin
Via: Popgadget
Alweer een nieuwstip van: Truckdiver

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 mei 2008 om 3:46
Categorie
Accessoires

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.