Tip: 13 Safari-vensters openen op de iPhone

Het blijkt mogelijk om meer dan 8 vensters in Mobile Safari te openen. Als je op linkjes in e-mail klikt verschijnt er steeds een nieuw venster, tot wel 13 stuks. Wie haalt er meer dan 13?

Safari 13 windowsAls je op de iPhone gewoon met de knop nieuwe browservensters wilt openen, kom je niet verder dan 8 stuks. Maar als je op linkjes vanuit e-mail klikt lukt het om nog meer vensters tegelijk te openen. iPhone Fan vertelt op de website iPhone in Canada dat het hem is gelukt om 13 vensters te openen. Niet door steeds op de knop New Page te drukken, maar door te klikken op linkjes vanuit het programma Mail.


De vraag is nu natuurlijk: wie haalt er meer dan 13?

Via: iPhone in Canada

Safari

Safari is de Apple's eigen webbrowser die standaard beschikbaar is op iPhone, iPad en Mac. Safari draait op WebKit, de motor achter de browser en ondersteunt alle huidige internetstandaarden. Safari heeft allerlei handige functies, zoals het instellen van favoriete websites, bladwijzers, het Safari-privacyrapport, het aanmaken van Safari-profielen en nog veel meer. De browser krijgt regelmatig nieuwe functies, samen met grote iOS-, iPadOS- en macOS-updates. Lees hier alles over Safari en nuttige tips.

Safari

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.