Tre Italia onthult prijzen voor Italiaanse iPhone 3GS: 599 en 699 euro

Bij Tre Italia zijn de prijzen van de iPhone 3GS ook bekendgemaakt. Het toestel kost €599 of €699 en dat is net zoveel als in de Apple Store in Rome of Milaan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

tre italiaNa TIM en Vodafone heeft ook Tre Italia besloten de iPhone in Italië te gaan verkopen. Inmiddels zijn ook de prijzen bekend van de losse toestellen: het gaat om €599 voor de 16GB iPhone 3GS en €699 voor de 32GB iPhone 3GS. Dit zijn dezelfde prijzen die je ook in de Italiaanse Apple Stores in Rome en Milaan betaalt.

Daar kan je de iPhone 3GS zonder abonnement aanschaffen en als je afziet van de gratis meegeleverde prepaid-simkaart met een waarde van €5 hoef je er ook geen ID te tonen. Voor de iPhones van Tre Italia kun je in heel Italië terecht. De abonnementen lijken aantrekkelijker dan die van concurrenten TIM en Vodafone: de Italianen betalen €29 per maand voor een abonnement met 400 belminuten en 200 SMS- of MMS-berichten, plus 4 GB dataverkeer. Voor €49 per maand krijg je 800 belminuten en voor €79 per maand 2.000 belminuten. Het is wel duidelijk dat de Italiaanse consument van vaak en lang bellen houdt; bij het meest uitgebreide abonnement van T-Mobile in Nederland krijg je maar 500 belminuten.

Een zomervakantie in Italië lijkt met deze prijzen de moeite waard, maar voor een losse simlockvrije iPhone kun je nog steeds goedkoper in België terecht: daar kost de iPhone 3GS respectievelijk €575 en €675. Maar daar zal het grootste probleem zijn de krappe voorraad zijn.

Eventueel kun je altijd nog proberen om je iPhone online in Italië te bestellen en te hopen dat UPS ‘m toch in eigen land aflevert. Een Duitse bezoeker van iPhone-ticker is het gelukt, maar het ging niet vanzelf.

Via: iSpazio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2009, 16:08
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.