TomTom voor iPhone krijgt update met nieuwe kaarten en multistop-routes

TomTom heeft een update gekregen naar 1.8 met nieuw kaartmateriaal en een nieuwe functie met meerdere tussenstops. Voor de eerste generatie iPhone en iPod touch is de app niet meer te updaten.

tomtom beneluxEen van de meestgehoorde klachten van navigatiegebruikers is dat de kaarten niet meer up-to-date zijn. Er is altijd wel een verkeerspleintje of 30-kilometerzone te vinden, die nog niet in de kaarten is verwerkt. Gebruikers van TomTom op de iPhone kunnen weer met het nieuwste kaartmateriaal de straat op, want deze app heeft vandaag een update gekregen. De meest actuele kaarten zitten erin. Ook is er een nieuwe functie toegevoegd: multi-stop routes. Je kunt een route plannen met 5 tussenstops, zodat je onderweg je vrienden kunt oppikken of een tripje langs meerdere bezienswaardigheden kunt maken, waarbij je slechts éénmaal de route hoeft te plannen.


Minder goed nieuws is er voor gebruikers van de eerste generatie iPhone en de eerste generatie iPod touch. Zij kunnen deze update niet langer installeren. Alleen versie 1.7 werkt nog op deze oudere toestellen, dus bezitters van een dergelijk apparaat krijgen het advies om hun huidige app niet weg te gooien. Als je deze update probeert te installeren, kan het zijn dat je de oude versie niet meer kan installeren. Daarom is het verstandig om grote apps zoals TomTom altijd via de desktop te installeren, zodat er een oude backup van de TomTom-app beschikbaar blijft via iTunes. Hoe je teruggaat naar een oudere versie van een al bestaande app, lees je in onze tipsectie.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 juni 2011 om 13:23
Onderwerpen
,
Categorie
iOS
44 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.