Toddy maakt van schermpoetsdoek een mode-artikel

Toddy maakt poetsdoekjes voor touchscreens, die ook voor de iPad geschikt zijn.

toddy poetsdoekjesEr zijn producten waar nauwelijks nog innovatie van te verwachten valt. Poetsdoekjes voor je scherm bijvoorbeeld: vaak meegeleverd bij de wat duurdere beschermhoezen en gemaakt van microvezel in een neutrale kleur. Toddy heeft toch iets gevonden om meer geld te kunnen vragen voor dit praktische accessoire: designer-poetsdoekjes met verschillende prints, zodat je je poetsdoekje kunt afstemmen op je garderobe. Toddy toonde de producten op de CES en verkoopt ze op de eigen website. Eén poetsdoekje kost $14,95 – naarmate je er meer koopt, krijg je meer korting.


De doekjes zijn aan de ene kant gemaakt van microvezels, geschikt om vuil en vet van je iPhone-scherm te poetsen. De andere kant is gemaakt van een zijde-achtig materiaal met een vrolijk patroon. Ook dit is microvezeldoek, maar in een glimmende variant. Beide kanten zijn geschikt om je scherm mee te poetsen. Er is volgens de meegeleverde folder gebruik gemaakt van AEGIS Microbe Shield-technologie om je te beschermen tegen bacteriën, schimmels en andere enge zaken, voor wie daar waarde aan hecht. Het doekje is in twee formaten verkrijgbaar: 5 x 7 inch voor smartphones en 9 x 9 inch voor iPads, e-readers, pc’s en flatscreen tv’s.

toddy doekjeWij kregen van de fabrikant twee poetsdoekjes mee om het te proberen (zie foto hiernaast). En inderdaad: je scherm wordt er inderdaad snel schoon van. Maar tegelijk is er geen dringende reden om $15 uit te geven voor een poetsdoekje met vrolijk patroon. Ze zien er leuk uit en ze zijn wat dikker dan gebruikelijke poetsdoekjes, maar als je je scherm wilt schoonmaken voldoet het gratis poetsdoekje dat je bij veel beschermhoesjes krijgt net zo goed.

Toch is het zakelijk een goed idee: de verpakkingen met drie op elkaar afgestemde doekjes zien er aantrekkelijk uit en zijn geschikt om cadeau te geven. De fabrikant hoopt dat je een collectie poetsdoekjes gaat aanschaffen, net zoals je handtassen voor verschillende gelegenheden koopt. De series van 3 poetsdoekjes hebben namen als ‘Haute Toddy’ en ‘Chick E. Boutiquee’. De poetsdoekjes zijn wasbaar in de wasmachine.

Meer info: Toddygear.com

toddy binnenkant

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 januari 2011 om 14:36
Categorie
Accessoires
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.