Toddy maakt designer-poetsdoekjes voor touchscreens

Er zijn producten waarvan je je afvraagt of er nog iets nieuws te ontwikkelen valt. Een poetsdoekje voor je scherm is gewoon een lapje stof, daar valt niet zoveel aan te verbeteren. Maar Toddy heeft toch iets gevonden: designer-poetsdoekjes met verschillende prints, zodat je je poetsdoekje kunt afstemmen op je garderobe. Toddy toonde de producten […]

toddy poetsdoekjesEr zijn producten waarvan je je afvraagt of er nog iets nieuws te ontwikkelen valt. Een poetsdoekje voor je scherm is gewoon een lapje stof, daar valt niet zoveel aan te verbeteren. Maar Toddy heeft toch iets gevonden: designer-poetsdoekjes met verschillende prints, zodat je je poetsdoekje kunt afstemmen op je garderobe. Toddy toonde de producten op de CES en verkoopt ze op de eigen website. Eén poetsdoekje kost $14,95 – naarmate je er meer koopt, krijg je meer korting.

De doekjes zijn aan de ene kant gemaakt van microvezels, geschikt om vuil en vet van je iPhone-scherm te poetsen. Aan de andere kant van het doekje vind je een stuk gladde microvezeldoek, in een vrolijk patroon. Beide kanten zijn geschikt om je scherm mee te poetsen. Er is volgens de meegeleverde folder gebruik gemaakt van AEGIS Microbe Shield-technologie om je te beschermen tegen bacteriën, schimmels en andere enge zaken, voor wie daar waarde aan hecht. Het doekje is in twee formaten verkrijgbaar: 5 x 7 inch voor smartphones en 9 x 9 inch voor iPads, e-readers, pc’s en flatscreen tv’s.

toddy doekjeWij kregen van de fabrikant twee poetsdoekjes mee om het te proberen (zie foto hiernaast). En inderdaad: je scherm wordt er inderdaad snel schoon van. Maar tegelijk is er geen dringende reden om $15 uit te geven voor een poetsdoekje met vrolijk patroon. Ze zien er leuk uit en ze zijn wat dikker dan gebruikelijke poetsdoekjes, maar als je je scherm wilt schoonmaken voldoet het gratis poetsdoekje dat je bij veel beschermhoesjes krijgt net zo goed.

Toch is het zakelijk een goed idee: de verpakkingen met drie op elkaar afgestemde doekjes zien er aantrekkelijk uit en zijn geschikt om cadeau te geven. De fabrikant hoopt dat je een collectie poetsdoekjes gaat aanschaffen, net zoals je schoenen, riemen of handtassen voor verschillende gelegenheden koopt. De series van 3 poetsdoekjes hebben namen als ‘Haute Toddy’ en ‘Chick E. Boutiquee’. De poetsdoekjes zijn wasbaar in de wasmachine.

Meer info: Toddygear.com
toddy binnenkant

toddy doekje 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2011, 14:28
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.