Tip: standaard ringtone vervangen door Marimba Remix

Uitgekeken op de standaard Marimba-ringtone op je iPhone? Een remix zorgt dat je de typische iPhone-sound houdt, maar dan met in een spannende mix.

MarimbaEen tip van matthijst op het iPhoneclub-forum: als je de standaard-ringtone Marimba op je iPhone behoorlijk zat bent, is het tijd om eens wat remixes te installeren. Met de Marimba Remixes op de website Sneakmove heb je nog steeds de kenmerkende iPhone-sound, maar dan in een spannende remix. De collectie ringtone-remixes op Sneakmove is ontstaan nadat de website een wedstrijd uitschreef. Matthijst’s favoriet is de D&B-versie.

Eigenlijk is het nieuwtje al een paar maanden oud: Sneakmove organiseerde in januari deze wedstrijd, vlak nadat de iPhone was aangekondigd en we voor het eerst de Marimba-ringtone hoorden. Omdat niemand op dat moment de ringtone-remixes kon installeren op de iPhone en veel mensen de wedstrijd waarschijnlijk al lang weer zijn vergeten, gooien we ‘m nog een keertje in de remix.

De winnaar van deze remix-wedstrijd (een zekere Zephyr, die maar liefst 5 remixes instuurde) ging met een pakket Sneakmove goodies naar huis. Zephyr’s 1987 Heavy Marimba won de eerste prijs. De originele Marimba-ringtone is op verschillende plekken online te vinden.

De tip van matthijst is te lezen op het iPhoneclub-forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2007, 0:47
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.