Tinder superlike

Tinder voegt webprofielen, werk en opleiding toe

Met de nieuwste update van Tinder is het mogelijk om een webprofiel aan te maken. Bovendien worden je werk en opleiding aan je account toegevoegd als je deze in Facebook ingesteld hebt. Tot slot heeft Tinder 3D Touch en zoeken met Spotlight.

Tinder heeft een grote update gekregen. Dankzij versie 4.7 is het ook mogelijk om je werk en opleiding in je profiel weer te geven. Ook kun je nu een eigen webprofiel aanmaken en delen met mensen zodat je beter gezien wordt. Tot slot zijn 3D Touch en zoeken in Spotlight toegevoegd.

Werk en opleiding automatisch toegevoegd aan Tinder-profiel

Om Tinder te gebruiken is het verplicht deze te koppelen aan je Facebook-profiel. Heb je in je Facebook-account je werk en opleiding toegevoegd, dan verschijnen deze automatisch in je Tinder-profiel. Wil je dus niet meteen allerlei persoonlijke gegevens over jezelf prijsgeven, dan is het van belang om de app te updaten en naar je profielinstellingen te gaan. Daar kun je het tonen van bijvoorbeeld werk en opleiding uitschakelen. Je kon je werk en opleiding al zelf opgeven in je profieltekst, maar nu wordt dat dus standaard getoond.

Voeg je werk en opleiding toe aan Tinder.

Ook krijg je dankzij de update betere matches voorgeschoteld. Heb je allebei op dezelfde universiteit gezeten, dan is dat direct zichtbaar zodra je een potentiële kandidaat in beeld krijgt (mits werk en opleiding aangezet zijn in het profiel). Ook andere informatie die je met je matches gemeen hebt worden gemarkeerd, al is niet helemaal duidelijk welke aspecten dat precies zijn.

Verder is het mogelijk om een webprofiel aan te maken door een eigen gebruikersnaam te creëren. Dit gebruikersprofiel toont je standaardprofiel met je profielfoto, voornaam en leeftijd. Heb je je werk en opleiding toegevoegd, dan zie je deze informatie ook op die pagina. Door deze pagina te delen, maak je het duidelijk dat je actief bent op Tinder.

Voeg je werk en opleiding toe aan Tinder. Voeg je werk en opleiding toe aan Tinder.

Tot slot heeft Tinder nu ondersteuning voor 3D Touch op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus, waardoor je via een Quick Action op het beginscherm direct kan springen naar recente chats. Via Peek en Pop in het scherm met het overzicht van alle chats, werp je snel een blik op recente gesprekken. Zoek je snel een chatgesprek? Via Spotlight zie je nu ook Tinder-resultaten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2015, 16:30
Categorie Apps
Onderwerp tinder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.