Telfort verkoopt iPhone 4S vanaf 28 oktober, prijzen bekend

Telfort heeft de prijzen van de iPhone 4S bekendgemaakt. Alle uitvoeringen van de iPhone 4S zijn bij Telfort verkrijgbaar, in wit en zwart. Telfort gaat de iPhone 4S vanaf 28 oktober leveren aan klanten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

telfort-sim-onlyHet is vandaag iPhone-dag. Alle Nederlandse providers maken vandaag prijzen bekend voor de iPhone 4S. Natuurlijk kon KPN-dochter Telfort ook niet achterblijven: zij hebben de prijzen van de iPhone 4S bekendgemaakt en laten hun klanten vanaf vandaag het toestel reserveren. De uitlevering vindt plaats vanaf 28 oktober. `Bij Telfort geldt een actie waarbij je de eerste vier maanden geen abonnementskosten betaalt, waardoor je uiteindelijk goedkoop uit kunt zijn. Hieronder vind je een tabel met alle tarieven. De iPhone 4S is in alle varianten (16GB, 32GB en 64GB) verkrijgbaar bij Telfort. Ook zijn de 8GB en 32GB iPhone 4 nog steeds te koop, ook met actietarief.

Hieronder vind je de prijzen bij een tweejarig Telfort-abonnement. Let daarbij op, dat we gekozen hebben voor een gemiddelde internetbundel Surf&Mail 1GB. Er is ook een grotere internetbundel van 1,5GB waarbij je vijf euro extra per maand bijbetaalt.

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Moederbedrijf KPN heeft zojuist ook officiële prijzen aangekondigd, net als KPN-dochter Hi. Eerder vandaag maakten T-Mobile en Vodafone hun prijzen al bekend.

Meer info: iPhone 4S bij Telfort

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2011, 23:27
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 4s, telfort

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.