T-Mobile maakt prijzen flexibele abonnementen bekend

T-Mobile heeft prijzen van de nieuwe flexibele abonnementen bekendgemaakt, die op 13 mei 2013 ingaan. Een basisabonnement kost 10 euro per maand.

t-mobile abonnementen mei 2013T-Mobile heeft zojuist de prijzen van de nieuwe abonnementen bekendgemaakt. Het gaat om flexibele abonnementen, waarbij je zelf kunt kiezen hoeveel belminuten en MB’s dataverkeer je wilt gebruiken. Het Startabonnement kost €10 per maand en geeft je recht op onbeperkt internet op een snelheid van 64 kbps. Je kunt vervolgens internetbundels afsluiten, die starten bij €10 (250MB) en oplopen naar €35 per maand (5GB). De nieuwe abonnementen zijn vanaf 13 mei verkrijgbaar

De belbundels starten vanaf €9 en wil je onbeperkt bellen, dan kost dat €24 per maand. Sms’en is onbeperkt en dat geldt ook voor whatsappen, Facebook-berichtjes posten en andere activiteiten die weinig dataverkeer kosten. Je doet dit op een snelheid van 64 kbps. Bij de databundels is de snelheid 3,6 Mbps of 14,4 Mbps (up), afhankelijk van de gekozen bundel. Grootverbruikers kunnen kiezen voor een bundel van 1000, 2000 of 5000MB met de hogere snelheid van 14,4 Mbps. Heb je je bundel verbruikt, dan val je terug naar de trage snelheid van 64 kbps. Je kunt voor €7,50 je bundel resetten en krijgt dan eenmalig 500MB dataverkeer erbij.

T-Mobile wil met de nieuwe abonnementen bereiken dat klanten niet meer voor verrassingen staan. Bij alle abonnementen krijg je toegang tot het 4G-netwerk, zodra dat beschikbaar is.

Hieronder vind je een samenvatting van de tarieven. De tarieven voor sim-only zijn te bekijken op de website van T-Mobile en vallen iets goedkoper uit.

Meer info: T-Mobile Nieuwe Abonnementen

stelsamen-t-mobile-tarieven

Kwartaalcijfers: dataverkeer groeit met 50%

T-Mobile maakte vandaag ook de kwartaalcijfers bekend. Daarbij maakten ze bekend dat 45% van het Nederlandse dataverkeer via het T-Mobile-netwerk verloopt. Dit is inclusief de merken Ben, Simpel, Bliep, Hyve en Tele2, die ook gebruik maken van het T-Mobile-netwerk. Vergeleken met dezelfde periode vorig jaar zag T-Mobile een toename van 50% in het dataverkeer in het eerste kwartaal van 2013. Het bedrijf is van plan het 2G- en 3G-neterk te gaan verbeteren wat dekking en capaciteit betreft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 mei 2013, 9:42
Categorie Providers
Onderwerp t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.