Sybase heeft zakelijke iPhone-software bijna af

Sybase gaat zeer binnenkort zakelijke software uitbrengen waarmee iPhone-bezitters beveiligd e-mail kunnen ontvangen. Maar 'binnenkort' zou ook wel eens eind van dit jaar kunnen zijn.

John Chen SybaseSybase heeft aangekondigd dat ze binnenkort software gaan uitbrengen waarmee ze e-mail beveiligd naar de iPhone kunnen doorsturen. Zakelijke klanten die de Exchange-uitbreiding van Apple zelf niet goed genoeg vinden, hebben daarmee een alternatief. Maar met “It will be soon” bedoelt CEO John Chen niet dat de klanten in juni al aan de slag kunnen gaan: het kan best tot het einde van het jaar duren.

Chen deed zijn belofte op de Reuters Global Technology, Media, and Telecoms Summit in New York. Met de oplossing van Sybase kunnen klanten e-mail op hun iPhone raadplegen, met dezelfde beveiligingsopties als het bedrijf nu al op de BlackBerry en Palm aanbiedt. Sybase is ook bezig met soortgelijke software voor Android. Met de software kunnen medewerkers e-mail ontvangen op verschillende typen apparaten, terwijl de “IT guys” alles onder controle houden. In maart kondigde Sybase ook al aan dat ze iPhone-software zouden ontwikkelen.

Via: Yahoo! News

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2008, 18:45
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.