subiet-icoon-groot

Subiet: OV-app voor iedereen met een vast traject

We horen jullie denken: 'Alweer een OV-app' en hoewel we het daar deels mee eens zijn, raden we het je toch aan om Subiet een kans te geven. Zeker als je dagelijks hetzelfde traject aflegt met de trein.

subiet-icoon-grootHet aantal apps dat jou een handje helpt met het openbaar vervoer begint zich ondertussen op te stapelen, maar Subiet weet zich toch op een originele manier te verkopen. Is er op jouw iPhone nog een plekje voor deze reisapp?

In tegenstelling tot algemene OV-apps als Citymapper en 9292 is Subiet bedoeld voor de treinreiziger die iedere dag hetzelfde traject gebruikt.

Door eenmalig in te stellen wat deze trajecten zijn, kun je direct vanaf het homescherm zien wanneer de eerstvolgende trein vertrekt.

Snel op het juiste spoor

Door verschillende blokken toe te voegen (bijvoorbeeld van je heen- en terugreis) kun je zo in een oogopslag zien waar je moet zijn. Subiet komt dan ook vooral van pas als je al op het station loopt en zonder gegevens in te vullen direct wilt kijken naar welk spoor je moet lopen.

Subiet-Trein Subiet-Info

Deze relatief simpele functie wordt in een prachtige vorm gegoten, waarbij het bovenste gedeelte van de app is ingeruimd voor een getekend station waar zo nu en dan een intercity uit vertrekt. Totaal niet functioneel, maar het ziet er wel stijlvol uit.

Subiet is voorlopig gratis te downloaden. De app zal uiteindelijk €0,79 gaan kosten. Profiteer er dus van nu het nog kan, want zeker voor een prijs van nul euro is Subiet zeker een plekje naast al die andere reisapps op je iPhone waard.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juli 2015, 10:53
Categorie Apps
Onderwerpen openbaar vervoer, reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.