iPad in Oostenrijk: 333 euro korting bij tweejarig abonnement

De Oostenrijkse operator Hutchison is van plan de iPad 3G te verkopen voor 333 euro bij een tweejarig abonnement.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

threeApple heeft de Europese prijzen van de iPad nog niet bekendgemaakt. Op de lokale Apple-sites staan tot nu toe alleen de prijzen in dollars, voorzien van de mededeling dat de Europese prijsstelling nog zal volgen. Eerder kon je op onze website lezen dat winkeliers rekenen op een prijs vanaf €449 voor het goedkoopste model met Wi-Fi. Maar zouden operators ook korting geven als je een abonnement afsluit?

De Oostenrijkste operator Hutchison heeft daarover opheldering gegeven. Volgens CEO Berthold Thoma gaat zijn bedrijf de iPad aanbieden met 333 euro korting. Stel dat de goedkoopste iPad inderdaad 449 euro gaat kosten, dan moet je bij Hutchison nog maar €116 afrekenen. Je moet dan wel een tweejarig abonnement afsluiten met een databundel van 5GB. Je betaalt hiervoor 29,90 per maand.

huawei i-moHet gaat hierbij dus niet om de 3G-versie maar toch zit je niet aan Wi-Fi-netwerken vast. Hutchison zal de iPad leveren met een modem: i-Mo, gemaakt door Huawei. Deze draadloze Wi-Fi-router is vergelijkbaar met de MiFi, een apparaatje waarmee je een persoonlijke hotspot op zak hebt. Je stopt de simkaart in de i-Mo, schakelt het in en maakt daarna via Wi-Fi verbinding tussen iPad en i-Mo. De oplossing lijkt op tethering via de mobiele telefoon.

Via: TamsIJungle (een oude bekende uit de Palm-wereld)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2010, 5:37
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.