Steve Jobs terug op z’n werk in Cupertino

Bloomberg heeft een officiële bevestiging gekregen dat CEO Steve Jobs terug is op het hoofdkwartier van Apple in Cupertino. Tot nu toe gingen er alleen maar geruchten van mensen die Jobs op het bedrijfsterrein meenden te hebben gezien.

steve jobsBloomberg heeft een officiële bevestiging gekregen dat CEO Steve Jobs terug is op het hoofdkwartier van Apple in Cupertino. Tot nu toe gingen er alleen maar geruchten van mensen die Jobs op het bedrijfsterrein meenden te hebben gezien. “Steve is back to work,” zei Steve Dowling, woordvoerder van Apple vandaag tegen Bloomberg. “We are very glad to have him back.” Dowling zei verder, dat Jobs een paar dagen per week komt werken en de resterende dagen vanuit huis werkt. Afgelopen maandag zou Jobs weer op kantoor zijn verschenen, maar dat is niet door Apple bevestigd.

Wel heeft het ziekenhuis waar Jobs een levertransplantatie onderging (het University of Pittsburgh Medical Center), een paar dagen geleden bevestigd dat de ingreep inderdaad daar heeft plaatsgevonden.

Steve Jobs kondigde halverwege januari aan dat hij om medische redenen tot eind juni afwezig zou zijn. De beloofde terugkeer is nog net op tijd gelukt. Maar zouden we er wakker van hebben gelegen, als Steve nog een maandje langer thuis was gebleven om te herstellen?

Apple-analist Gene Munster is optimistisch over de terugkeer: “It should give investors confidence in Apple’s three-to- five year road map,” zegt hij. Hij adviseert aandelen Apple te kopen: “Having Steve Jobs back means they got the visionary back.”

Via: Bloomberg

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juni 2009, 20:20
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.