Speelfilm Jobs nu verkrijgbaar in Nederlandse iTunes Store

De biografische speelfilm Jobs, met Ashton Kutcher in de hoofdrol, is nu beschikbaar in de iTunes Store.

jOBS posterDe biografische speelfilm Jobs is vanaf vandaag verkrijgbaar in de iTunes Store. Je kunt daar de HD-versie van de film kopen voor 17 euro, of hem voor korte tijd huren voor 5 euro. In Jobs vertolkt Ashton Kutcher de rol van Steve Jobs, vanaf het oprichten van Apple tot de onthulling van de eerste iPod. In een review van de film concludeerden we eerder dit jaar dat Jobs niet een nauwe overzetting is van bijvoorbeeld de officiële biografie, maar dat de film wel een feest van herkenning is voor de grootste Apple-fans.

Jobs is in de iTunes Store ook verkrijgbaar als SD-versie. Dan betaal je voor de film 14 euro, terwijl de huurversie 4 euro kost. Koop je Jobs op een iDevice, dan is het wellicht verstandig wat ruimte vrij te maken: de HD-versie is minstens 4,38GB groot. De iTunes-film heeft Nederlandse ondertiteling.

Voordat Jobs in de Nederlandse bioscopen verscheen organiseerden wij een eigen voorpremière. Daar kregen lezers van iCulture de kans om de film als eerste in Nederland te zien.

Downloaden: Jobs (€17,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2013, 10:33
Categorieën Diensten, Mac & macOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.