Sparx: iPhone 5-case geeft licht bij binnenkomende notificaties

De Sparx is een iPhone 5-case die licht geeft bij binnenkomende notificaties. Hiervoor gebruikt de case de flitser en een toegankelijkheidsfunctie van de iPhone.

SparxIn juli 2012 schreven we over de Flashr, een iPhone-case met randen die licht geven bij binnenkomende telefoontjes en berichten. De makers hebben nu de Sparx bedacht, een soortgelijke case die om de iPhone 5 past. Om hem op de markt te krijgen moet er wel eerst geld worden ingezameld via Kickstarter: er is in totaal 50.000 dollar nodig.

De Sparx maakt gebruik van een speciale functie in iOS, die het mogelijk maakt om de flitser van je iPhone licht te laten geven bij binnenkomende berichten. Je kunt deze optie inschakelen vanuit de optie ‘Toegankelijkheid’ bij de algemene instellingen van je iPhone. De case verspreidt en verzwakt het licht van de LED-flitser, waardoor hij niet in één keer fel oplicht. Wil je graag een foto met de flitser maken, dan kun je een schakelaar op de case overhalen om de volledige camera zichtbaar te maken.

Door op Kickstarter 52 dollar te doneren ben je verzekerd van een Sparx-case, mits de makers de beoogde 50.000 dollar weten in te zamelen. Dit bedrag is inclusief verzendkosten naar Nederland of België. Het geld wordt pas van je creditcard gehaald als het project succesvol is afgesloten. Hier hebben de makers nog een kleine twee maanden de tijd voor.

Tipgever: Peter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2012, 10:20
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.