Spaar de batterij van je iPhone met ScreenDimmer (jailbreak)

Screendimmer van KStreich Dev dimt het scherm van je iPhone of iPod Touch na een vooraf ingestelde tijdsduur om je batterij te sparen.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

KStreich Dev ondere andere bekend van Firewall iP en 3G Unrestrictor heeft een nieuwe tweak uitgebracht genaamd ScreenDimmer. De tweak ScreemDimmer stelt je in staat om het scherm van je iPhone of iPod Touch na een vooraf ingestelde tijd te dimmen of geheel uit te schakelen. Veel gebruikers gebruiken onnodig batterijduur als hun toestel niet vergrendeld staat, maar willen hun toestel niet telkens vergrendelen en ontgrendelen als ze ergens op wachten (bijvoorbeeld tijdens een download).


ScreenDimmer moet voor dergelijke situaties een oplossing bieden. Volgens de makers van de tweak is het achtergrondlicht de component van de iPhone of iPod Touch die het meeste energie gebruikt. Via het menu Instellingen kun je de instellingen van ScreenDimmer aanpassen. Het scherm wordt niet gedimd als de batterij op wordt geladen, als je navigatie gebruikt of een video aan het kijken bent. Je kunt ook zelf instellen in welke andere applicaties de functionaliteit van ScreenDimmer niet ingeschakeld wordt.

ScreenDimmer is voor $0,99 (± €0,73) beschikbaar via de repository van BigBoss. De tweak is getest op iPhones en iPods Touch draaiende op firmware 3.0 tot en met 3.1.2. Een gratis alternatief is de handmatige schakelaar Brightness in SBSettings.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 februari 2010 om 19:58
Categorie
Jailbreak
11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.