SoundJaw voor iPad versterkt het geluid zonder batterijen

SoundJaw is een accessoire waarmee je het geluid van je iPad kunt versterken. De SoundJaw zal als Kickstarter-project worden uitgevoerd, waarbij je voor 20 dollar in bezit komt van de SoundJaw.

soundjaw ipadOp Kickstarter is weer een interessant nieuw project verschenen, waarbij een ondernemende uitvinder probeert geld bijeen te sprokkelen. Matthew McLachlan is zijn naam en het idee dat hij op de markt wil brengen is de SoundJaw. Dit is een iPad-accessoire die ervoor zorgt dat het geluid uit je iPad-speakers in een andere richting wordt gestuurd. Het resultaat is een luider en rijker geluid, zonder dat je batterijen nodig hebt. De SoundJaw is een klein apparaatje, dat je op zak kunt steken als je het niet gebruikt. Ten One Design maakte eerder al zo’n accessoire voor de iPhone, de SoundClip. Ook die bevestigde je over de speaker en zorgde voor akoestische versterking. Volgens McLachlan werkt zijn vinding het best wanneer je buitenshuis bent of in een omgeving met veel achtergrondgeluid.

soundjawMcLachlan wilde met de SoundJaw ook de slankheid van de iPad benadrukken en zorgde daarom voor een klein accessoire. Je kunt de SoundJaw staand of liggend gebruiken, zonder dat je het accessoire per ongeluk aanraakt. Zelfs wanneer je een Smart Cover gebruikt, kun je de SoundJaw gewoon bevestigen. Lachlan heeft patent aangevraagd op zijn uitvinding en hoopt het accessoire voor $20 per stuk te kunnen verkopen. Voor de eerste 100 fans was er ook de mogelijkheid om de SoundJaw voor maar $15 te kopen. Het lijkt erop dat het project gaat lukken, want McLachlan heeft al $6.406 van de benodigde $7.000 ingezameld. Geschikt voor iPad 1 en 2.

Meer info: SoundJaw op Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2011, 11:28
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.