SlingMedia wacht nog op acceptatie: voorlopig geen SlingPlayer op iPhone?

SlingMedia zit te popelen om SlingPlayer voor de iPhone uit te brengen, zeker nu er een 3G-versie van de iPhone aankomt. Maar SlingMedia is nog steeds niet geaccepteerd in het iPhone Developer Program.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Slingplayer MobileEen van de meest interessante applicaties die eraan komen voor de iPhone is SlingPlayer Mobile. Maar de kans dat we die volgende maand in de App Store zullen aantreffen wordt steeds kleiner, want de ontwikkelaars van de SlingPlayer zijn nog niet toegelaten tot het iPhone Development programma. SlingMedia is fabrikant van de SlingBox, een kastje waarmee je je tv-signaal ook op je PC, Mac of mobiel apparaat kunt bekijken.

Momenteel worden al Palm OS, Windows Mobile en Symbian ondersteund. Via de 3G- of Wi-Fi-verbinding zou je ook streaming televisie op je iPhone kunnen kijken: de SlingBox zendt de beelden door via internet, live! Je betaalt er geen abonnementskosten voor en je kunt overal ter wereld de tv-programma’s van thuis bekijken.

Tot nu toe was het ontbreken van 3G op de iPhone nog een struikelblok om de SlingPlayer werkend te krijgen. Dat is nu opgelost, maar er blijft nog één belangrijke drempel over: toelating tot het iPhone Developer Program. Wat ons betreft mogen ze het ook wel voor Installer uitbrengen.

Meer info: Everythingicafe

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:34
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.