Sling Media ontkent geruchten over AT&T-bemoeienis

Sling Media komt in opstand tegen geruchten, dat AT&T de applicatie SlingPlayer voor iPhone wil verbieden. Ze houden het op wilde geruchten van een anonieme tipgever, maar hoe weet Sling Media zeker dat AT&T toch niet met Apple aan tafel zit?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

slingplayerIs het crisis-PR of is gewoon misinterpretatie van wilde geruchten? SlingPlayer beweert dat er helemaal geen sprake is van een dealtje tussen AT&T en Apple om SlingPlayer uit de App Store te bannen. Sling Community heeft gesproken met Jay Tannenbaum van Sling Media, die beweert dat SlingPlayer nog niet is goedgekeurd of geweigerd.

Zoals zo vaak in dit soort gevallen: het is lastig na te gaan wie nu de waarheid spreekt: heeft een jaloerse concurrent geruchten verspreid bij Boy Genius? Of is Sling Media zich rotgeschrokken en roepen ze snel dat de applicatie nog niet definitief is afgekeurd (dat hadden we op iPhoneclub trouwens ook niet beweerd).

Jay Tannenbaum zegt nu, dat zijn bedrijf SlingPlayer voor iPhone een paar weken geleden bij Apple hebben ingediend. Twee tot drie weken wachten is normaal, aldus Tannenbaum. SlingPlayer is complexer dan de typische iPhone-applicatie, dus het kan best wat langer duren. Hoewel we moeilijk kunnen inschatten hoe betrouwbaar de tipgever van Boy Genius is, kun je eigenlijk niets anders doen dan kennisnemen van de beweringen. Sling Media kan moeilijk nagaan of er op hoger niveau toch niet iemand van AT&T met Apple is gaan praten. En wat Sling Media ondertussen met Apple besproken heeft, weten we ook niet. Als Sling Media inderdaad nauwe contacten met Apple heeft, is dat op zich al nieuwswaardig , maar dan zou je verwachten dat ze ook wat meer inzicht hebben in de exacte datum waarop de applicatie goedgekeurd gaat worden.

Via: Sling Community
Tipgever: Niels

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:33
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.