Showtime: iPhone-foto’s op de computer bekijken

Showtime van Apptogo is een applicatie waarmee je foto's vanaf je iPhone kunt vertonen op een computer of aangesloten groot scherm, zonder iets te installeren.

showtime iphoneShowtime van Aptogo is een applicatie waarmee je foto’s vanaf je iPhone of ander iOS-apparaat op een computer kan afbeelden. Extra software op de desktop of een usb-kabeltje heb je er niet voor nodig en ook hoef je de afbeeldingen zelf niet te importeren op de desktop. Het komt van pas wanneer je bij familie of vrienden op bezoek bent en even wat foto’s wilt laten zien op een groter scherm. Als je de computer aansluit op een groot scherm, HDTV of beamer kun je de beelden nog veel groter vertonen. Het is zelfs mogelijk om met meerdere computers verbinding te maken met de app.

Showtime doet dit door een dynamische webpagina aan te maken binnen de app, die je vervolgens met allerlei browsers kunt bekijken. Het werkt met Safari 5.0.3, IE 7 en 8, Firefox 3.6 en 4 Beta en Opera 11. Ben je in het gelukkige bezit van een Google TV of Boxee, dan werkt het ook. Binnen de app heb je knoppen om de diashow te bedienen. Ook kun je kiezen tussen één of meerdere afbeeldingen tegelijk. Je kunt aangeven uit welke albums je foto’s wilt bekijken en welke foto’s je specifiek wilt zien, door te tappen.

showtime iphoneDe beelden krijg je zichtbaar op je desktop door het lokale IP-adres van je iPhone in te tikken, voorzien van het juiste poortnummer. Je kunt ook naar http://go.aptogo.co.uk/iPhone gaan terwijl de app is geopend. De dichtstbijzijnde iPhone wordt dan meteen gedetecteerd. De app bevat ook nog wat instellingen, zoals achtergrondthema’s, zwarte of witte gebruikersinterface en een optie om een bepaald album uit de Foto-app te kiezen. De foto’s kunnen in originele kwaliteit van je iPhone worden gedownload.

De introductieprijs van deze app is €0,79 en je hebt er iOS 4.0 of hoger voor nodig.

Downloaden: Showtime (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 januari 2011, 11:30
Categorie Apps
Onderwerp diashow

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.