Serious Request 2009: Marco Borsato, All Stars en Living Doll #sr09

De veiling van de laatste Serious Request-spullen is afgelopen. We hebben 3 objecten gewonnen, die we weggeven aan bezoekers van iPhoneclub: de speakerset van Marco Borsato, All Stars-schoenen met handtekeningen van 3FM dj's en Gerard's Living Doll-gitaar. Je kunt tot 4 januari 2010 12:00 uur meedoen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

serious requestEven een kleine update over de actie Serious Request 2009. We beloofden om 1.500 euro te gaan bieden op een object naar keuze uit de Serious Request-veiling. Dat is gelukt, al bleek het bedrag van 1.500 een behoorlijk ruim budget. We zijn daardoor in bezit gekomen van maar liefst drie objecten: de door Marco Borsato gesigneerde speakerset (€500), de All-Stars met handtekeningen van de 3FM DJ’s (€300) en de Living Doll-gitaar van Gerard (€112,50).

Er blijft dus nog een restant van €587,50 over dat we aan andere veilingobjecten kunnen besteden of contant gaan overmaken. Het meest gekozen object was trouwens de speakerset, gesigneerd door Marco Borsato, maar dat was gezien de reacties ook wel te verwachten. De voicemailboodschap van Man Bijt Hond maakte later nog een inhaalslag, maar die veiling liep al op 27 december af. We wisten nog niet hoe de biedingen op de Marco Borsato-speakerset zich zouden ontwikkelen. Het bleek niet echt storm te lopen, waardoor we budget overhielden om ook nog op twee andere objecten te bieden, die vandaag eveneens afliepen: de schoenen en de Living Doll-gitaar.

De volgende klus is nu, om de drie objecten op een eerlijke manier te verloten. Hier lees je hoe je ze kunt winnen:

Voor de volledigheid vermelden we ook nog de officiële uitslag van de poll:
3fm-serious-request-uitslag

Update: het resterende bedrag hebben we besteed aan twee andere veilingobjecten en een donatie van 20 euro. Daarmee hebben we de grens van 1.500 euro bereikt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2010, 21:34
Categorieën Achtergrond, Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.