Security-headset voor de iPhone: iASUS Concepts 500K Series

Als je beveiligingsmedewerker bent, of er graag zou willen uitzien als een beveiligingsmedewerker, dan moet je bij iASUS Concepts zijn. Zij hebben de 500K Series Headset ontwikkeld voor mensen die een onopvallend 'oortje' willen dragen.

iasus 500kAls je beveiligingsmedewerker bent, of er graag zou willen uitzien als een beveiligingsmedewerker, dan moet je bij iASUS Concepts zijn. Zij hebben de 500K Series Headset ontwikkeld voor mensen die een onopvallend ‘oortje’ willen dragen of de hele dag moeten bellen. Het lichtgewicht oordopje is nauwelijks voelbaar en daardoor ook urenlang te dragen. Het oortje is verbonden met een nekclip, zodat het zelfs tijdens actie- en achtervolgingsscènes niet uit je oor vliegt.

Er is een apart kastje aanwezig met volumeknoppen en een microfoon. Er is een linker- en een rechteroortje aanwezig in de verpakking, samen met een draagtasje en een optionele polsband. Volgens de foto op de website van iASUS is z’n headset ook handig als je als militair in de weer bent met gevechtshandelingen. De headset voor de iPhone kost $100. Er is ook een versie voor beveiligingsfreaks met een BlackBerry.

Meer info: iASUS
Gezien bij: iLounge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juli 2009, 0:25
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.