Screenshots van de Telegraaf iPad-app

Een paar dagen geleden verscheen (en verdween) de iPad-applicatie van De Telegraaf in de App Store. Wat we nog niet hebben laten zien, is hoe de applicatie er nu uiteindelijk uit komt te zien. Tipgever Hendrie stuurde de hier afgebeelde screenshots en meldt erbij, dat hij sinds de aanschaf van de app elke ochtend de […]

telegraaf hd ipadEen paar dagen geleden verscheen (en verdween) de iPad-applicatie van De Telegraaf in de App Store. Wat we nog niet hebben laten zien, is hoe de applicatie er nu uiteindelijk uit komt te zien. Tipgever Hendrie stuurde de hier afgebeelde screenshots en meldt erbij, dat hij sinds de aanschaf van de app elke ochtend de nieuwste krant van de dag klaarstaat. Hij kan hem vanwege een zoombug alleen niet lezen.

Zoals we eerder meldden duurde het downloaden van kranten erg lang en bleek het niet mogelijk om in te zoomen op de teksten. Zoals te zien heeft de iPad-applicatie van de Telegraaf hetzelfde uiterlijk gekregen als een gedrukte krant. Maar zelfs bij een groot scherm zoals de iPad zijn de lettertjes te klein om comfortabel te kunnen lezen. Hopelijk wordt de zoombug snel opgelost.

telegraaf ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2010, 13:43
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.