BioShock Big Daddy

Schietspel BioShock komt naar iPhone en iPad

BioShock komt binnenkort naar de iPhone en iPad. De game vereist minstens een iPad 4, iPad mini Retina of iPhone 5.

BioShock Big DaddyHet schietspel BioShock wordt binnenkort uitgebracht voor de iPhone en iPad. Dit heeft uitgever 2K Games vandaag bekendgemaakt. Het betreft de originele game die in 2007 voor het eerst verscheen. Het spel krijgt een ‘premium’ prijskaartje en zal geen in-app aankopen bevatten. Daarnaast heb je minstens een iPad 4, iPad mini Retina of iPhone 5 nodig om hem te spelen.

BioShock voor iOS zal speciale aanraakbesturing krijgen, maar kan ook worden bestuurd met een iOS-gamecontroller. Dat laatste zal voor sommige gamers belangrijk zijn: BioShock is een first person shooter, waarin je tegelijk moet lopen, kijken en schieten.

In BioShock reis je af naar een onderwaterstad in de jaren ’60, waarin de bewoners hun levens probeerden te verbeteren door zichzelf te muteren. Deze prestatiegerichte maatschappij barstte alleen al snel uit zijn voegen omdat veel bewoners doorsloegen. Jij arriveert in de wrakstukken van deze inmiddels mislukte maatschappij, waarin de meest labiele bewoners nog steeds aanwezig zijn.

BioShock iOS

BioShock wordt sinds de originele versie geprezen om zijn bijzondere verhaalvertelling in een zeer gelaagde gamewereld. Dit is een game met een boodschap, die je wil laten nadenken over filosofische vraagstukken en dilemma’s in de echte wereld.

2K Games heeft nog niet verteld wanneer BioShock precies zal verschijnen. We weten enkel dat de game ‘binnenkort’ te downloaden zal zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2014, 14:59
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.