Schematische tekening nieuwe iPhone opgedoken

Een schematische tekening laat zien hoe de nieuwe iPhone er mogelijk uit zal laten zien. Het ontwerp lijkt erg op de iPhone die gisteren op verschillende sites opdook.

iPhone schematische tekeningNadat er gisteren verschillende foto’s van de mogelijke achterkant van de volgende iPhone opdoken, heeft de Japanese iPhone-reparateur iLab Factory een schematische tekening in handen gekregen. Hierin staat een langere iPhone afgebeeld, die erg op de 4-inch iPhone lijkt die gisteren in de foto’s opdook. In de tekening is ook duidelijk te zien dat de Facetime-camera meer naar het midden is gebracht.

De tekening werd ontdekt door Macotakara. In de afbeelding is alleen de iPhone zelf te zien: de specificaties die ernaast zijn vermeld, lijken bewust onherkenbaar te zijn gemaakt. De Nederlandse site MobileMac heeft een afbeelding waarbij de specificaties wel te bekijken zijn, maar het is niet duidelijk hoe betrouwbaar hun bron is.

Hoewel de afbeelding geen nieuwe specificaties onthult, maakt hij de eerdere foto’s van iPhone-onderdelen wel iets geloofwaardiger. Inmiddels hebben namelijk drie losstaande reparateurs afbeeldingen van de nieuwe achterkant laten zien. De kans bestaat echter altijd dat één van hen zelf een afbeelding heeft gemaakt, op basis van de eerder voorbijgekomen foto’s.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2012, 16:09
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.