Samsung haalt Galaxy Tab 7.7 weg uit beursstand

Heeft Apple toegeslagen op de IFA in Berlijn? Samsung heeft plotseling de Samsung Galaxy Tab 7.7 weggehaald uit de beursruimte. Naar eigen zeggen om zich op de Samsung Note te kunnen concentreren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

samsung_galaxy_tab_7_7Heeft Apple toegeslagen op de IFA? Samsung heeft in ieder geval de pas aangekondigde Samsung Galaxy Tab 7.7 plotseling weggehaald uit de standruimte. Volgens een woordvoerster heeft het ermee te maken, dat Samsung zich bij nader inzien liever op het nieuwe topproduct, de Samsung Galaxy Note wil focussen. Woordvoerster Annika Karstadt van Samsung Electronics geeft in onderstaande reactie ook aan, dat de Samsung Galaxy Tab 7.7 minder interessant is omdat het apparaat toch niet in Duitsland op de markt komt.

Op de vraag of de tablets zijn weggehaald door ingrijpen van Apple, wilde de woordvoerster niet reageren.

Wie echter logisch redeneert, kan maar één partij bedenken die in staat zou zijn om op een dergelijke manier de producten van de beursvloer te halen: Apple. Alle tablets werden nog tijdens de drukke beursdag weggehaald uit de stand, door Samsung zelf. De ruimte waar de tablets te vinden waren, is provisorisch afgedekt met een doek. Gezien het feit dat de standruimtes van Samsung er altijd piekfijn uitzien lijkt de verklaring wat vergezocht, dat Samsung op het laatste moment heeft besloten alle aandacht op de Galaxy Note te richten.

samsung-galaxy-tab-7-7Vanochend was het een drukte van belang op de stand van Samsung. Zaterdag is altijd een drukke beursdag op de IFA omdat veel mensen vrij hebben. Er was dan ook voldoende aandacht van mensen die de Samsung Galaxy Tab 7.7 met AMOLED Plus-scherm van dichtbij wilden bekijken.

Het gebeurt wel vaker dat bedrijven een drukke beursdag afwachten om producten uit de handel te nemen, om verzekerd te zijn van zoveel mogelijk aandacht. In 2008 werd bijvoorbeeld een Meizu-stand op de CeBIT-beurs gesloten door de Duitse autoriteiten. Toen werd gedacht dat het een stunt van Apple was, omdat de producten te veel op de iPhone leken. De waarheid bleek minder spannend: Meizu bleek niet voor mp3-licenties te hebben betaald.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IU1vDLBDs3k

Via: Androidpit.de

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 14:46
Categorieën Apple, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.