iculture-populaire-apps
Populaire Apps

App Cubby verkoopt Gas Cubby en werkt aan nieuwe app Perfect Weather

App Cubby heet voortaan Contrast en heeft de app Gas Cubby verkocht aan Fuelly. Ook komt er een nieuwe weerapp Perfect Weather aan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

app-cubbyOntwikkelaar App Cubby heeft een forse naamswijziging doorgevoerd. In plaats van de herkenbare, maar ook wat “kneuterige” namen App Cubby en Gas Cubby kiezen ze voor de wat gezichtslozere namen Contrast en Fuelly. De naamswijziging valt samen met nog meer wijzigingen. Gas Cubby is overgenomen door een andere partij (vandaar de naamswijziging naar Fuelly) en er komt een nieuwe weerapp aan.

Die zal heel toepasselijk geen Weather Cubby meer gaan heten, maar krijgt de naam Perfect Weather. Voor wie niet zo thuis is in het assortiment van deze ontwikkelaar: Gas Cubby/Fuelly is bedoeld om brandstofverbruik van de auto vast te leggen en is de bekendste Engelstalige app op dit gebied. Het bedrijf maakt ook Launch Center Pro, dat erg populair is onder productiviteitsfreaks. Met Launch Center Pro kun je vanuit één app allerlei andere apps opstarten en aansturen (zie bijvoorbeeld ons artikel over URL-schema’s).

Perfect Weather is te zien in onderstaand promofilmpje, met ‘perfecte’ mensen die een date night plannen en per locatie precies te zien krijgen of het weer geschikt is voor de geplande activiteit. Perfect Weather komt binnenkort beschikbaar op de iPhone. Wat Gas Cubby betreft: die app zal onder leiding van Andy Robinowitz van Fuelly verder worden ontwikkeld. De nieuwe eigenaren hebben grootse plannen met de app, die nog gewoon in de App Store verkrijgbaar is onder de oude naam Gas Cubby. De enige ‘Cubby’-app die ze blijven ontwikkelen is Trip Cubby, waarmee je kilometers kunt registreren.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2013, 16:29
Categorie Apple
Onderwerp populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.