Reuters: ‘T-Mobile kondigt volgende week ook iPhone aan’

Volgens een bron van Reuters gaat Deutsche Telekom volgende week ook een iPhone-deal met T-Mobile bekendmaken. Komende week wordt ook de aankondiging van de Britse iPhone verwacht.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Deutsche Telekom wint iPhone dealVolgens Reuters gaat Deutsche Telekom komende week aankondigen dat ze de iPhone in Duitsland gaan verkopen via dochterbedrijf T-Mobile. De iPhone gaat €399 euro kosten, waarbij de opbrengsten van de spraak- en data-abonnementen met Apple worden gedeeld. Reuters baseert zich op een ‘bron uit de bedrijfstak’.

Op zich niets nieuws, want iedereen vermoedde al dat het T-Mobile zou worden. En dat de aankondiging volgende week komt hoeft ook niemand te verbazen, want Apple houdt in Londen komende week een persconferentie waar eveneens aankondigingen over de iPhone worden verwacht. Een woordvoerder van Apple in Duitsland wilde alleen kwijt dat de aankondiging van de mobiele operator(s) vóór eind september plaatsvindt. Of Reuters gelijk heeft valt te bezien, maar het feit dat beleggers de informatie gebruiken om hun aan- en verkoopstrategie te bepalen, betekent dat ze voorzichtiger zullen omgaan met zomaar wat ongefundeerde geruchten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:54
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.