Bonus $100 alleen voor mensen met iPhone-abonnement

De belofte dat vroege iPhone-kopers $100 retour krijgen, blijkt alleen te gelden voor mensen die een AT&T-abonnement hebben afgesloten. Je moet bij het claimen van je tegoed namelijk een geldig Amerikaans telefoonnummer invullen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone refundAls je je iPhone voor 22 augustus 2007 hebt gekocht, heb je volgens Steve Jobs recht op $100 tegoed in de Apple Store. Maar er zit wel een voorwaarde aan: je moet een geactiveerde iPhone met AT&T-abonnement hebben. Bij het claimen van je tegoed moet je namelijk een 10-cijferig (Amerikaanse) telefoonnummer invullen. Een nepnummer invullen heeft geen zin: je krijgt je kortingscode namelijk in een sms-bericht toegestuurd.

Om je $100 tegoed te ontvangen moet je een aantal stappen uitvoeren:
1. Vul je telefoonnummer en serienummer in op een webformulier. Het serienummer is achterop je iPhone te vinden of via Settings > General > About.
2. Je ontvangt een sms-bericht op je iPhone waarin de toegangcode staat. Vul je telefoonnummer en toegangscode opnieuw in om een electronisch winkeltegoed te genereren.
3. Je krijgt een electronisch tegoed van $100 die je in de normale Apple Store (in de VS) of in de online Apple Store kunt besteden.

Volgens deze gelukkige iPhone-bezitter duurde het proces niet meer dan vijf minuten. Makkelijk als je in de VS woont, inderdaad. Maar wij zijn nog aan het uitpuzzelen hoe we vanuit Nederland de korting te pakken kunnen krijgen. Iemand een idee?

Je hebt tot 30 november de tijd om je $100 tegoed te claimen. Heb je je iPhone tussen 22 augustus en 4 september gekocht, dan heb je meer geluk: in dat geval kun je de $200 terugvragen bij Apple.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:18
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.