RainBallet-case houdt je iPhone droog

De RainBallet-case is een waterbestendige case voor mensen met een privézwembad, mensen die met hun iPhone in de regen willen fietsen of mensen die onderwater films en video's willen maken. De case is bestand tegen water, vuil en zand, dus ook handig op het strand.

rainballetBen je iemand die regelmatig door de regen moet fietsen, in het zwembad valt of onhandig is in het toilet, dan is de RainBallet-case een uitkomst. Deze case wordt gemaakt door The Joy Factory en is waterproof. Je kunt de iPhone in deze case ook meenemen naar het strand en je kunt gewoon blijven bellen of naar muziek luisteren. Het Intelli-filter zorgt daarvoor: het houdt water tegen, maar laat geluid wel gewoon door. Maak je video’s onderwater, dan kun je ook gewoon het geluid blijven opnemen. De RainBallet-case beschermt tegen regen, zweet en waterspetters, al wekt de video hieronder de indruk dat je er ook gewoon mee in het zwembad kan springen.

De case is voorzien van Sharpvue-lenzen waarmee je foto’s en video’s onderwater kan maken, zowel met de camera aan de voor- als aan de achterzijde. Alles is gevat in een schokbestendig omhulsel voor extra bescherming; bovendien voldoet de case aan de IPX5-standaard. De case kost 40 dollar en is te koop via de website van The Joy Factory.

Een video hieronder laat zien dat de RainBallet-case ook een ideaal accessoire is bij je privézwembad:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2011, 8:18
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.