Quote 500 cover breed

Quote 500: check welke rijke stinkerds bij jou in de buurt wonen

De Quote 500 is ook als app te downloaden. Kijk welke steenrijke Nederlanders er bij jou in de buurt wonen of blader door de lijsten met rijke Nederlanders, rijke families of rijkaarden in het buitenland.

Quote 500 coverVanaf deze week ligt ‘ie weer in de winkel: de lijst met de rijkste miljonairs en miljardairs van Nederland. Wie staat er dit jaar op nummer 1: Frits Goldschmeding, John de Mol of toch Lars Paymans? Traditiegetrouw is er ook dit jaar weer een bijbehorende app, die goedkoper is dan voorheen. Bovendien zit er nog een extra functie in: een rijkenzoeker. Daarmee kijk je welke miljonair er bij jou in de buurt woont.

Quote 500: alle 500 rijken op een rij

Om in de lijst te staan moet je toch minstens 41 miljoen euro op de bank hebben staan. De app bevat de volledige lijst van alle 500 rijkaards, inclusief de bedrijfstak waarin ze werkzaam zijn, de positie op de ranglijst van vorig jaar en met welk percentage het vermogen dit jaar is gestegen. Bij de meeste rijken vind je bovendien een foto en een omschrijving. Maar de app biedt meer: je kunt ook bladeren door de rijkste families van Nederland, om te kijken of er nog een interessante huwbare erfgenaam te vinden is. Of kijken waar de 100 rijkste Nederlanders ‘in den vreemde’ zich bevinden. Zwitserland, België, Monaco, waar kun je je omringen met zoveel mogelijk steenrijke Nederlanders?

Quote 500 app Quote 500 rijken in de buurt

Nieuw in de app is de optie om te kijken welke rijke Nederlanders er bij jou in de buurt zitten. Helaas boffen we niet: er is maar één rijkaard die zich in de buurt van iCulture HQ durft te vertonen. Rob Defares, die zijn rijkdom vergaarde met schermenhandel in de aandelenwereld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2015, 16:56
Categorie Apps
Onderwerp quote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.