Quirky Cradle: bamboe bedtafeltje voor de iPad

De Quirky Cradle is een bedtafeltje voor de iPad, gemaakt van bamboe. Het tafeltje is makkelijk rond te draaien en ligt lekker op schoot. Voor 52,50 dollar verkrijgbaar.

quirky cradleDe Quirky Cradle is een soort bedtafeltje voor je iPad, waarmee je in bed en op de bank makkelijker kunt internetten. Het tafeltje is gemaakt van bamboe-multiplex en is voorzien van een draaischijf, zodat je de iPad kunt ronddraaien zonder de achterzijde te krassen. Maar tijdens Indische rijsttafels komt de Quirky Cradle ook van pas om de schaal met nasi rond te draaien. Aan de onderkant is de Quirky Desk voorzien van een zacht kussentje.

quirky-cradleDit lichtgewicht tafeltje kost $52,50 maar er zit wel een apart verdienmodel aan vast. Op de site staat namelijk dat als je het tafeltje koopt, dat een lijstje met ‘Top Influencers’ daaraan geld zullen verdienen. Dat lijkt op een piramidesysteem, maar op de website staat het nader uitgelegd: Quirky is een social product development company. Mensen kunnen een productidee aanmelden en de Quirky-team gaat er daarna met de community mee aan de slag.
Het loopt nog niet storm: van de 875 pre-sale-producten zijn er nog maar 24 verkocht.

Meer info: Quirky Cradle

quirky

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2010, 17:56
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.