QuickPwn krijgt grafische interface, iPhone Dev Team onderzoekt iPhone 2.0.2

QuickPwn heeft een grafische interface gekregen. Daarmee wordt het selecteren van je apparaat en IPSW-bestand iets makkelijker.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone3g quickpwnGisteren verscheen QuickPwn, de tool waarmee je snel een iPhone kunt jailbreaken. Ontwikkelaar Poorlad heeft nu in minder dan vijf uur een grafische schil (GUI) gemaakt, die tevens een probleem oplost waar iPod touch-gebruikers tegenaan liepen. Je kunt de grafische variant downloaden via de website van het iPhone Dev Team, maar de ontwikkelaars waarschuwen wel dat het nog om beta-software gaat.


quickpwn guiDe software ziet er iets toegankelijker uit en lijkt daardoor ook voor onervaren gebruikers binnen bereik te komen. Toch maar even proberen? Liever niet, als je niet weet waar je mee bezig bent. De grafische variant maakt overigens alleen het selecteren van het apparaat en het IPSW-bestand iets aantrekkelijker; het uitvoeren van de QuickPwn zelf wordt nog steeds in de commandoregel-omgeving gedaan.

Momenteel is QuickPwn alleen geschikt voor Windows; er komt nog een crossplatform-GUI voor QuickPwn aan.

Het iPhone Dev Team gaat daarnaast firmware 2.0.2 onderzoeken, de nieuwe firmware-versie die gisteravond beschikbaar kwam. Het advies van het Dev Team: blijf voorlopig nog even op 2.0.1 zitten!

Meer info: iPhone Dev Team
Downloaden: QuickPwn
Tip van Daaf85, bedankt!

Tip van ons: Heb je specifieke Pwnage-problemen of -vragen waar je tegenaan loopt? Doe dat dan niet hieronder, maar in de betreffende thread in het forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 oktober 2009 om 0:59
Categorie
Jailbreak
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.