Publiceer je levenswerk op de iPhone met Lulu.com

Met Lulu.com kun je je eigen boek voortaan ook als e-book uitbrengen, geschikt voor iPhone en Sony Reader. Gebruik van de dienst kost 25 euro per project.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Lulu ebook voor iPhoneUitgeverij Lulu.com heeft een nieuwe dienst aangekondigd: het is vanaf nu ook mogelijk om boeken te optimaliseren voor de Apple iPhone en de Sony Reader. Met Lulu.com kun je als auteur zelf je boek publiceren. Ze werken volgens het principe printing-on-demand: pas wanneer iemand een papieren versie van jouw boek bestelt wordt deze daadwerkelijk geprint. De eBook Optimization-functie van Lulu.com zorgt ervoor dat een bestaand pdf-bestand zodanig wordt omgevormd, dat de pagina’s goed op de iPhone en Sony Reader leesbaar zijn.


Het gebruik van de dienst kost 25 dollar per project. Lulu.com heeft al 31 miljoen geregistreerde gebruikers en publiceerde recentelijk 300.000 titels. Wekelijks worden meer dan 4.000 titels toegevoegd. Daar zitten pareltjes tussen, maar ook veel werk van auteurs die hun manuscript bij een ‘echte’ uitgeverij niet kwijt kunnen. Het persbericht over de eBook Optimization voor iPhone en Sony Reader vertelt er meer over.

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 april 2012 om 15:46
Categorie
iDevices

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.