Stalken vanaf de iPhone met SpoofCard

De dienst SpoofCard.com is nu ook beschikbaar op de iPhone. Je kunt met SpoofCard bellen met een vals caller-ID, je stem omvormen en gesprekken opnemen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

SpoofCardZelf zijn we er geen liefhebber van en vrezen dat het vooral door stalkers en andere vervelende treiteraars wordt gebruikt, maar het kan in uitzonderlijke gevallen wel eens van pas komen. Stel je wilt iemand waarmee je ruzie hebt, bellen om je excuses aan te bieden, maar telkens wanneer je belt wordt het gesprek afgewezen. Anoniem bellen dan maar? Nee, dat wekt ook niet echt vertrouwen. Doe gewoon alsof je iemand anders bent met een vals Caller-ID van SpoofCard. Niet netjes, wel effectief (soms).

SpoofCard.com is een controversiële betaaldienst waarmee je je caller-ID kunt aanpassen. Je betaalt daarvoor $10 voor 60 minuten. SpoofCard heeft nu een nieuwe iPhone-webapplicatie uitgebracht die je terugbelt op het nummer dat je hebt ingevuld. Je kunt een gratis testgesprek voeren, van maximaal 2 minuten en daarbij heb je niet de mogelijkheid om extra’s te gebruiken, zoals de stem-omvormer en de opnamefunctie voor gesprekken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2012, 15:51
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.