Professioneel filmen met de iPhone 3GS

Alex Lindsay is blij met de videofunctie op zijn iPhone 3GS, maar had problemen met het stevig vasthouden van het apparaat. De oplossing bleek de PED3 TriPhone in een constructie waarbij je de iPhone op een camerastatief kunt bevestigen.
Emiel Janson - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 3GS videorek Alex Lindsay is erg blij met de videofunctie van de iPhone 3GS. Hij denkt dat door de eenvoudige uploadmogelijkheden naar bijvoorbeeld YouTube de iPhone 3GS veel gaat veranderen, bijvoorbeeld de manier waarop we naar nieuws kijken. Er was alleen één probleem: omdat de iPhone zo’n klein apparaat is in vergelijking met een echte videocamera, heb je vaak een erg onrustig beeld. Het is te lastig om de iPhone goed stil te houden zodat je een vloeiend beeld krijgt.

Na een een tijdje zoeken had hij hier dan toch de oplossing voor. Met een wat ingewikkeld ogende constructie met onder andere een schoudersteun, een betere microfoon en een lamp wilde Alex zorgen voor een rustiger beeld. Het grootste probleem was echter het vast zetten van de iPhone op de constructie. Maar met de PED3 TriPhone (waar wij al eerder over schreven), waarmee je een iPhone op een camerastatief kunt draaien, was dit probleem ook opgelost.

Je kunt het filmpje dat Alex hierover maakte met onder andere het resultaat hier zien. Of het nu echt een nuttige verbetering is laten we aan jullie over. Wij vragen ons in ieder geval af of dit voor iedereen handig is, of alleen voor de drukke is of alleen voor de drukke Alex Lindsay.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:33
Categorieën Accessoires, Achtergrond, Apps, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.