Planetbeing: ‘evad3rs-team werkt hard aan iOS 7 jailbreak’ (jailbreak)

Het evad3rs-team zegt voortgang te boeken met de iOS 7 jailbreak. Planetbeing denkt dat ze alle onderdelen hebben. Een concrete datum voor de iOS 7 jailbreak is nog niet genoemd.

ios-7-cydiaEr is goed nieuws voor mensen die zitten te wachten op een iOS 7 jailbreak. Teamlid Planetbeing van evad3rs heeft laten weten dat er voortgang wordt geboekt. Het team maakte ook de jailbreakoplossing voor iOS 6 en bestaat behalve Planetbeing uit pod2g, MuscleNerd en pimskeks. “We werken nog hard aan de jailbreak”, liet Planetbeing weten. “Mogelijk hebben we op het moment al alle onderdelen (maar nog niet zeker).” Een datum voor de jailbreak is er uiteraard nog niet.


Het kan ook nog wel even duren voordat het zover is. Het evad3rs-team had eerder beloofd dat ze bij de eerstvolgende grote iOS-versie weer aan de slag zouden gaan. Dat moment is nu aangebroken.

Momenteel heb je voor het jailbreaken de methode evasi0n nodig met iOS 6.0 t/m 6.1.2. Overigens is evad3rs niet het enige team dat werkt aan nieuwe jailbreakmethoden. Ontwikkelaar @cjori, bekend van de Cydia-tweaks Dashboard X, Aloud en Applocker, beweerde onlangs dat hij Cydia werkend heeft gekregen op iOS 7.0.2. @cjori gebruikte daarvoor de limera1n exploit en @winocm‘s opensn0w methode om te jailbreaken. Toch heb je er niet zoveel aan. De meeste tweaks en apps werken niet, waaronder Winterboard. Verder is het nog de vraag in hoeverre ontwikkelaars van oudere tweaks nog zin hebben om hun Cydia-apps aan te passen voor iOS 7.

cydia ios 702

Tipgever @cjori-oplossing: leeeonb

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 oktober 2013 om 8:25
Categorie
Jailbreak
63 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.