new-york-pizza-app

Pizza bestellen vanaf de bank met New York Pizza-app

Met de pizza-app van New York Pizza kun je nu vanaf de iPad bestellen. Ook kun je nu kiezen voor afhalen.

new-york-pizza-appDe iOS-app van New York Pizza heeft een update gekregen en is nu ook geoptimaliseerd voor de iPad. Het is daarmee de enige onafhankelijke app waarmee je eten kunt bestellen vanaf elk toestel, want ook Android-smartphones en -tablets worden nu ondersteund. Als je via de app bestelt en inlogt met je Facebook-account kun je pizzapunten sparen, die je kunt inwisselen voor een gratis pizza. In de vernieuwde app kun je behalve voor bezorgen nu ook kiezen voor afhalen.

In de App Store wordt melding gemaakt van problemen met de app, maar navraag bij de ontwikkelaar maakte duidelijk dat ze daar in de errorlogs niets over kunnen vinden. Het zou veroorzaakt kunnen worden door het wegvallen van de 3G-verbinding, maar daar heb je thuis op de bank – binnen het bereik van je draadloze netwerk – geen last van. Er staan een aantal nieuwe functies op de rol, die in toekomstige versies van de app worden toegevoegd.

new-york-pizza-scherm

De enige andere app om vanaf de iPad eten te bestellen is Thuisbezorgd. Concurrent Just-Eat heeft alleen een iPhone-app en ook de app van MyOrder is alleen geoptimaliseerd voor de iPhone. Je kunt vanuit die laatstgenoemde app bestellingen plaatsen bij Thuisbezorgd en Thuisafgehaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2014, 20:03
Categorie Apps
Onderwerp pizza

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.