Persoonlijke wallpaper maken via Red Dodo

Met Red Dodo kun je een persoonlijke wallpaper maken, waarbij je een eigen tekst van maximaal 18 tekens invult. Red Dodo heeft ook diverse geanimeerde wallpapers met de mogelijkheid om een persoonlijke tekst in te voeren, maar die zijn niet geschikt voor de iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhoneclub WallpaperRed Dodo heeft een wallpaper-generator gemaakt waarop je je eigen tekst kunt invullen. Typ een tekst in van maximaal 18 tekens, druk op de knop ‘Refresh Preview’ en de wallpaper met persoonlijke boodschap komt in beeld. Mac-gebruikers: probeer Firefox, want in Safari lijkt de knop niet te reageren. Helaas heb je keuze uit maar één achtergrondje: een groen vlak met een lieveheersbeestje. Op de website wordt uitgelegd hoe je de wallpaper installeert op de meest eenvoudige manier: toevoegen aan iPhoto op de Mac of in een speciale Windows-map plaatsen.

Na het synchroniseren via iTunes vind je de wallpaper in de fotoapplicatie op de iPhone of iPod touch, waarna je deze als wallpaper kunt kiezen.

Red Dodo heeft ook een collectie wallpapers met animaties, waarbij je veel meer keuze hebt en waarvan een aantal best leuk zijn. Maar die zijn helaas niet geschikt voor de iPhone en iPod touch, omdat die (nog) geen animatie ondersteunen.

Meer info: Red Dodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2008, 14:48
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.