paper-by-fiftythree-think-kit

Paper by FiftyThree kan nu presentaties van Keynote en PowerPoint opleuken

Populaire tekenapp Paper by FiftyThree kan je presentaties van Keynote en PowerPoint opleuken met getekende grafieken, die er altijd perfect uitzien.

paper-by-fiftythree-think-kitWe lieten al langer onze tekenkunsten los op de iPad-app Paper by FiftyThree, die we nu ook kunnen gebruiken om snel een presentatie op te leuken.


FiftyThree, het team achter Paper, kondigt vandaag Think Kit aan. Dit is een collectie van drie tools, die het een stuk gemakkelijker maken om vormen, grafieken en cirkeldiagrammen op het digitale papier te toveren. Deze creaties kunnen vervolgens geëxporteerd worden naar presentatie-software als Powerpoint en Keynote.

Think Kit-tools voor Paper

Met de Diagram tool worden bijvoorbeeld slordig getekende cirkels netjes rechtgetrokken, die je vervolgens kunt opvullen met een kleurtje, dankzij Smart Fill. Cut laat je bestaande vormen verplaatsen en kopiëren.

Paper-Think-Kit-02Naast de mogelijkheid om de afbeeldingen in je presentatie te verwerken, kun je dankzij een nieuw share-menu er ook voor kiezen om de bestanden te openen in andere populaire diensten als Dropbox, Evernote en meer.

Je kunt ervoor kiezen om individuele bladzijden of volledige tekenboeken te exporteren. Think Kit is vanaf nu beschikbaar als gratis update voor Paper en werkt uiteraard ook met de Pencil, de stylus van FiftyThree. Sinds februari zijn alle in-app aankopen van Paper by FiftyThree gratis geworden, dus reden genoeg om deze mooie teken-app weer eens te proberen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 mei 2015 om 17:27
Onderwerp
Categorie
Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.